052/ 505 414      0885 399 017
Евроматрак | продажба на матраци Варна


 
ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА НА СТОКИ

1. Предлаганите в сайта evromatrak.com продукти са класифицирани по своя вид /матраци, легла, подматрачни системи, спални продукти, разгъваеми дивани т.н./, като е поместена основна информация и снимка за всеки отделен продукт и са указани възможните размери на продукта, както и неговата цена.

2. Указаната цена на отделната стока е за 1 брой с включен ДДС и е без включена в тази стойност цена на доставката.

3. Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона "Поръчай" в офертата на желаната стока. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договора клиента и фирма ЕВРОМАТРАК ЕООД, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

4. Клиентът посочва основните параметри на желания от него продукт, съгласно представените опции и вида на стоката (вид, модел, размер), без възможност за избор на цвят.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с клиента за срока на доставка.

6. Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва ЕВРОМАТРАК ЕООД със задължението за изпълнение на доставката.

7. След получаване на поръчката, от ЕВРОМАТРАК ЕООД се извършва проверка на посочения телефон за валидността й чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


8. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

9. Поръчаният от клиента продукт се доставя от 2 до 10 работни дни.

10.
Доставката на поръчания продукт онлайн за град Варна е 20лв / за матраци "Нани"  доставката е безплатна за гр. Варна, за матраци "Магнифлекс" доставката е безплатна до всяка точка в БГ /. Доставката на продукта до всяко друго населено място в страната се извършват чрез куриерска фирма. Цената се определя от населеното място и външните характеристики на продукта ( тежест изразена в КГ ).

11.
Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно нейния вид и ползвания транспорт за доставка.


12. Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и ЕВРОМАТРАК ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

13. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката.

14. Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

15. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.


Забележка: Фирмата осигурява транспорт до заявеният от Вас адрес, но не се ангажира с пренасяне на стоката.ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА


16. Клиент, поръчал стока on-line от сайта evromatrak.com, има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:
  • aко доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента, съобразно зададените от него параметри и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката. Несъответствия, извън онези, посочени в on-line заявката не са основание за връщане на стоката.
  • ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена;
  • ако цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на оферираната цена в evromatrak.com, към момента на осъществяване на on-line заявката. ЕВРОМАТРАК ЕООД си запазва правото да променя по всяко едно време цените на предлаганите в сайта продукти.
  • ако не е спазен срока, обявен за доставка;
17. Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

18. Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.


ОГРАНИЧЕНИЯ


19. Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта evromatrak.com с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.

20. Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация (flood).

21. Потребителите няма право да ползват screenshot на сайта без изрично разрешение на ЕВРОМАТРАК ЕООД.

22. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

23. Потребителите на сайта evromatrak.com нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини,снимки, образи или части от сайта, без изрично разрешение на evromatrak.com
КАТЕГОРИИ

Матраци ALFEMO
Матраци MAGNIFLEX
Матраци iSleep
Матраци ЕЛИТЕ
Матраци НАНИ
Матраци КЛАСИК
Tоп матраци
Детски матраци
Легла и спални
Мека мебел ТЕДИВА
Дивани ПАРАЛЕЛ
Подматрачни системи
Подматрачни основи
Аксесоари

МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Общи условия за употреба
Полезни съвети
Политика за защита на личните данни
КОНТАКТИ

ШОУРУМ, гр. Варна, бул.Ян Хунuяди 6
0885 399 017; 0988 941 356
EVROMATRAK@MAIL.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пн - Пк
Събота
Неделя
10:00 - 18:30
10:00 - 15:00
почивен ден


2019, Всички права запазени.