052/ 505 414      0885 399 017
Евроматрак | продажба на матраци Варна


 
ОБЩИ УСЛОВИЯ


1. Уебсайта evromatrak.com представлява информационен и търговски център за електронна търговия на фирма ЕвроМатрак ЕООД.

2. Сайтът предлага възможност за закупуване на представените в сайта evromatrak.com продукти, които се доставят от фирма ЕвроМатрак ЕООД директно до клиента на посочен от него адрес.

3. Настоящите общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта от всеки един клиент-потребител.

4. Всеки един потребител е обвързан от правилата на настоящите общи условия за цялото време на ползване на сайта, от първоначалното влизане до напускането на уебсайта.
ПРЕДОСТАВЯНИ УСЛУГИ

5. evromatrak.com представлява информационен портал на предлаганите от фирма ЕвроМатрак ЕООД стоки и услуги, както и търговски център за електронна търговия, който предоставя на клиентите-потребители възможността да закупуват тези продукти on-line, спазвайки Общите условия за употреба на сайта.

6. evromatrak.com се стреми да пази личните данни на потребителите си и гарантира, че никаква лична информация за клиента и за неговите поръчки, няма да бъде предоставяна на трети лица без негово изрично съгласие, освен в предвидените от закона случаи.

Как да пазаруваме от evromatrak.com

При поръчки он-лайн информация относно стойността на доставката ще получите при обаждане от наша страна, за потвърждаване на поръчката. Иформация относно доставката можете да получите и на телефон: 052/ 505 414  или на е-мейл адрес: evromatrak@mail.bg.

1. Не е необходима регистрация, за да пазарувате от evromatrak.com. Продуктите, които поръчвате в електроненния магазин на Eвроматрак, се доставят чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес.

2. Цените на прелаганите продукти са представени в дясната част на уеб сайта. Указаната цена на отделната стока е за 1 брой с включен ДДС и е без включена в тази стойност цена на доставката.

3. Доставката на поръчания продукт онлайн за град Варна е 20лв. Разходите за доставката на продукта до всяко друго населено място в страната се извършват чрез куриерска фирма / Лео Експрес /. Цената се определя от населеното място и външните характеристики на продукта ( тежест изразена в КГ ).

4. За да добавите продукт в кошницата за пазаруване, маpкирайте полето (chekbox) пред името на продукта и натиснете бутона "Поръчай" в долната част на списъка с продукти. Можете да изберете повече от един продукт едновременно. Така избраните продукти се добавят във вашата кошница.

5. По всяко време може да проверите какво има във вашата кошница до този момент като кликнете върху линка "Кошница" в горната дясна част на сайта.

6. След като вече сте уточнили стоките и количествата, натиснете бутона "Поръчай". Във следващата форма попълнете необходимите данни за доставка. След въвеждането на тези данни и тяхното потвърждение с бутона "Поръчай" системата извежда страница за проверка на вашата поръчка. След като проверите въведените от Вас данни за доставка отново натиснете бутона “Поръчай”.

7. В рамките на 8 работни часа, вашата поръчка ще бъде обработена от служител на evromatrak.com и вие ще получите обаждане по телефона за уточняване на времето за доставка.
Може и сами да потвърдите поръчката си на тел. 052/ 505 414 без да изчаквате обаждането на нашия оператор. Това е важно, тъй като непотвърдени по телефона поръчки не се изпращат.

8. Заплащането на поръчните от Вас продукти се извършва при доставката.

9. Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем лично с вас, като използваме данните за контакт, посочени от вас при съставяне на поръчката.

10. Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала.


Това е всичко, което е необходимо, за да пазарувате при нас.
Благодарим Ви, че посетихте нашия уеб сайт.
КАТЕГОРИИ

Матраци ALFEMO
Матраци MAGNIFLEX
Матраци iSleep
Матраци ЕЛИТЕ
Матраци НАНИ
Матраци КЛАСИК
Tоп матраци
Детски матраци
Легла и спални
Мека мебел ТЕДИВА
Дивани ПАРАЛЕЛ
Подматрачни системи
Подматрачни основи
Аксесоари

МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Общи условия за употреба
Полезни съвети
Политика за защита на личните данни
КОНТАКТИ

ШОУРУМ, гр. Варна, бул.Ян Хунuяди 6
0885 399 017; 052/ 505 414
EVROMATRAK@MAIL.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ 
Пн - Пт - 10:00 - 18:30
Събота - 10:00 - 17:00
Неделя - 10:00 - 17:00


2024, Всички права запазени.